Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Sanctuarul Marian De La Sumuleu Ciuc

Sanctuarul Marian De La Sumuleu Ciuc. Sanctuarul marian de la șumuleu ciuc. Accesul autoturismelor în localitate va fi restricționat cu o zi înainte de sosirea suveranului pontif. Papa francisc susţine sfânta liturghie de la şumuleu ciuc în limba italiană. Astăzi se va afla la șumuleu ciuc, cel mai mare loc de pelerinaj al catolicilor din europa de est. Este un gest al credinţei şi al păstrării tradiţiei istorice în acest ţinut binecuvântat.

În organizarea marelui eveniment de la şumuleu ciuc au fost implicaţi peste 300 de preoţi concelebranţi. Papa francisc a ajuns, sâmbătă, la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc, locul unde va oficia o liturghie pontificală şi unde, în fiecare an, are loc cel mai mare pelerinaj catolic din europa centrală şi de est. Suveranul pontif a aşezat trandafirul update 11.40: Mănăstirea de la șumuleu ciuc aparţine franciscanilor observanţi, iar hramul este cel al sfintei fecioare maria. Şumuleu ciuc este cel mai important şi cunoscut loc de pelerinaj din transilvania.

Lucrări De Renovare La Altarul Triplu De Pe Sumuleu Ciuc Unde Papa Francisc Va Celebra In 1 Iunie Sfanta Liturghie Informația Harghitei Jurnal Independent
Lucrări De Renovare La Altarul Triplu De Pe Sumuleu Ciuc Unde Papa Francisc Va Celebra In 1 Iunie Sfanta Liturghie Informația Harghitei Jurnal Independent Source from : https://informatiahr.ro/lucrari-de-renovare-la-altarul-triplu-de-pe-sumuleu-ciuc-unde-papa-francisc-va-celebra-in-1-iunie-sfanta-liturghie/
Papa francisc va ajunge la șumuleu ciuc pe 1 iunie, când va oficia. It is the site of an annual roman catholic pilgrimage, when catholics from all over hungary and romania gather there. Situated only 2 km from the centre of miercurea ciuc in a quiet and lush area, hotel restaurant park offers spacious and comfortably decorated. Şumuleu ciuc, în judeţul harghita, se află pe lista comunităţiilor sau locurilor de pelerinaj în care papa francisc a fost invitat de episcopii catolici. Potrivit documentelor istorice, franciscanii stabiliți în sărbătoarea centrală la șumuleu ciuc este pelerinajul organizat de rusalii, la care participă anual sute de mii de pelerini, însă sanctuarul marian de la.

| peste 100.00 de persoane din întreaga lume au venit la sfânta liturghie oficiată de papa francisc la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc.

Accesul autoturismelor în localitate va fi restricționat cu o zi înainte de sosirea suveranului pontif. Until 1959, it was a separate commune. Inquam photos / octav ganea. Șumuleu ciuc (în maghiară csíksomlyó, în germană schomlenberg) este un cartier al municipiului miercurea ciuc, județul harghita, transilvania, românia. Din cauza condiţiilor meteo, programul papei a suferit mici schimbări.

Pelerinajul anual de la sumuleu ciuc apartine mostenirii transilvaniei, dar aduce cinstire traditiilor romanesti si unguresti deopotriva si este simbolul dialogului, al unitatii si al fraternitatii, a transmis papa francisc, sambata, in mesajul rostit la sanctuarul marian. Înainte de a părăsi şumuleu ciuc, papa francisc a dăruit sanctuarului marian trandafirul de aur. În organizarea marelui eveniment de la şumuleu ciuc au fost implicaţi peste 300 de preoţi concelebranţi. Deși organizatorii se așteptau la 300.000 de oameni, la sâmbătă, în cea de a doua zi a vizitei în românia, papa francisc va merge la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc, unde va oficia sfânta liturghie. Sanctuarul marian de la șumuleu ciuc.

Harghita Pelerinaj Impresionant La Sumuleu Ciuc De Rusaliile Catolice Agerpres Actualizează Lumea
Harghita Pelerinaj Impresionant La Sumuleu Ciuc De Rusaliile Catolice Agerpres Actualizează Lumea Source from : https://www.agerpres.ro/culte/2019/06/08/harghita-pelerinaj-impresionant-la-sumuleu-ciuc-de-rusaliile-catolice--323052
Update 13:02 papa francisc a adus drept ofrandă madonei de la şumeleu ciuc un trandafir suveranul pontif va merge cu maşina la miercurea ciuc, urmând să oficieze liturghia la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc. În organizarea marelui eveniment de la şumuleu ciuc au fost implicaţi peste 300 de preoţi concelebranţi. | peste 100.00 de persoane din întreaga lume au venit la sfânta liturghie oficiată de papa francisc la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc. Are loc o premieră, căci pentru prima dată după cel. Șumuleu ciuc (în maghiară csíksomlyó, în germană schomlenberg) este un cartier al municipiului miercurea ciuc, județul harghita, transilvania, românia.

În centrul pelerinajului se află statuia făcătoare de.

Situated only 2 km from the centre of miercurea ciuc in a quiet and lush area, hotel restaurant park offers spacious and comfortably decorated. Until 1959, it was a separate commune. Papa francisc săvârșește sfânta liturghie la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc, sâmbătă, 1 iunie 2019. Astăzi se va afla la șumuleu ciuc, cel mai mare loc de pelerinaj al catolicilor din europa de est. Are loc o premieră, căci pentru prima dată după cel.

Mănăstirea de la șumuleu ciuc aparţine franciscanilor observanţi, iar hramul este cel al sfintei fecioare maria. Update 13:02 papa francisc a adus drept ofrandă madonei de la şumeleu ciuc un trandafir suveranul pontif va merge cu maşina la miercurea ciuc, urmând să oficieze liturghia la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc. Deși organizatorii se așteptau la 300.000 de oameni, la sâmbătă, în cea de a doua zi a vizitei în românia, papa francisc va merge la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc, unde va oficia sfânta liturghie. Papa francisc a ajuns, sâmbătă, la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc, locul unde va oficia o liturghie pontificală şi unde, în fiecare an, are loc cel mai mare pelerinaj catolic din europa centrală şi de est. Accesul autoturismelor în localitate va fi restricționat cu o zi înainte de sosirea suveranului pontif.

Papa Francisc A Sosit La Sanctuarul Marian De La șumuleu Ciuc
Papa Francisc A Sosit La Sanctuarul Marian De La șumuleu Ciuc Source from : https://www.e-cultura.info/papa-francisc-a-sosit-la-sanctuarul-marian-de-la-sumuleu-ciuc/
Csíksomlyó, pronounced ˈt͡ʃiːkʃomjoː) is a neighbourhood in the city of miercurea ciuc, harghita county, romania. Sanctuarul marian de la șumuleu ciuc. Until 1959, it was a separate commune. Sanctuarul marian de la șumuleu ciuc este o promisiune îndeplinită de către secui către fecioara maria. Zeci de mii de persoane din întreaga lume sunt aşteptate să participe, sâmbătă, la sfânta liturghie oficiată de papa francisc la sanctuarul marian de la şumuleu ciuc.

Pelerinajul anual de la sumuleu ciuc apartine mostenirii transilvaniei, dar aduce cinstire traditiilor romanesti si unguresti deopotriva si este simbolul dialogului, al unitatii si al fraternitatii, a transmis papa francisc, sambata, in mesajul rostit la sanctuarul marian.

Din cauza condiţiilor meteo, programul papei a suferit mici schimbări. Potrivit documentelor istorice, franciscanii stabiliți în sărbătoarea centrală la șumuleu ciuc este pelerinajul organizat de rusalii, la care participă anual sute de mii de pelerini, însă sanctuarul marian de la. Suveranul pontif a aşezat trandafirul update 11.40: Şumuleu ciuc, în judeţul harghita, se află pe lista comunităţiilor sau locurilor de pelerinaj în care papa francisc a fost invitat de episcopii catolici. Şumuleu ciuc este cel mai important şi cunoscut loc de pelerinaj din transilvania.

Posting Komentar untuk "Sanctuarul Marian De La Sumuleu Ciuc"