Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Pe 25 Zile Timisoara

Vremea Pe 25 Zile Timisoara. Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor. 7°c vineri 26.02.2021 cer senin minim: Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 6 km/h din directia vnv. 25% vremea in romania informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in timisoara sunt actualizate la 2 ore.

Temperatura intre 13° c si 25° c precipitatii: Vremea în timişoara pe 10 zile prognoza meteo pe 10 zile pentru localitatea timişoara regiunea vest romania. Vremea timisoara, prognoza meteo timisoara, starea vremii, temperatura minima si temperatura maxima din timisoara. Sambata, 27 februarie 2021 ultima actualizare: Vremea în timișoara pe 25 ianuarie 2020.

Vremea In Romania Se Strică Incepand De Astăzi Nu Vă Grăbiți Cu Primăvara Vin Din Nou Ninsorile Cum Va Fi La Cluj Brașov București Iași Sibiu Timișoara
Vremea In Romania Se Strică Incepand De Astăzi Nu Vă Grăbiți Cu Primăvara Vin Din Nou Ninsorile Cum Va Fi La Cluj Brașov București Iași Sibiu Timișoara Source from : https://romani-buni.info/2018/03/vremea-in-romania-se-strica-incepand-de-astazi-nu-va-grabiti-cu-primavara-vin-din-nou-ninsorile-cum-va-fi-la-cluj-brasov-bucuresti-iasi-sibiu-timisoara/
Temperatura percepută probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei umiditate viteza vântului faza lunii presiune. Temperatura intre 13° c si 25° c precipitatii: Informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in timisoara sunt actualizate la 2 ore. Vremea timisoara, luni, 25 iunie 2018. Vremea în moldova următoare actualizare la 09:00.

Astăzi e luni, 8 martie 2021.

Vremea azi in timişoara, starea vremii maine in timişoara, prognoza meteo pe 7 zile pentru timişoara. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul de anticipare. Temperatura intre 13° c si 25° c precipitatii: Vremea in urmatoarele 2 zile pentru timisoara. 25% vremea in romania informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in timisoara sunt actualizate la 2 ore.

Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Prognoza pe 10 zile timisoara. Vremea in timisoara, resedinta judetului timiș, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in timisoara actualizata duminică, 7 martie, 2021. 09 ore 25 minute fus orar: 0.+6 °c, lapoviţă, ceaţă de gheaţă (suprarăcită), vânt moderat.

Vremea In Timișoara și Județul Timis
Vremea In Timișoara și Județul Timis Source from : https://vremea.ido.ro/Timis.htm
Vremea in timisoara timis prognoza meteo detaliata. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la timisoara. Lună plină — 27 februarie, prin 23 zile. Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru timișoara, timiș cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Prognoza pe 10 zile timisoara.

Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in timisoara.

09 ore 25 minute fus orar: Pentru vremea timișoara detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Astăzi e luni, 8 martie 2021. 9 km/h dinspre nv presiune: 0 mm punctul de roua:

Vremea azi in timişoara, starea vremii maine in timişoara, prognoza meteo pe 7 zile pentru timişoara. Lună plină — 27 februarie, prin 23 zile. Sambata, 27 februarie 2021 ultima actualizare: Vremea in timisoara, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in timisoara, romania si in lume prin vremea.com. 0.+6 °c, lapoviţă, ceaţă de gheaţă (suprarăcită), vânt moderat.

Vremea Timisoara Anm A Emis Prognoza Meteo Pentru Următoarele 14 Zile
Vremea Timisoara Anm A Emis Prognoza Meteo Pentru Următoarele 14 Zile Source from : https://observatornews.ro/eveniment/vremea-timisoara-prognoza-meteo-240654.html
Informatiile despre vremea in timisoara au fost ultima oara actualizate la 05:40. Vremea în moldova următoare actualizare la 09:00. Prognoza meteo pe 10 zile timisoara, jud. Vremea azi in timisoara, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in timisoara. In pagina noastra gasesti vremea din timisoara pentru astazi si pentru urmatoarele 10 zile.

Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm.

Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. Starea vremii in timisoara pe 15 zile. Astăzi e luni, 8 martie 2021. Vremea timisoara, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. 9 km/h dinspre nv presiune:

Posting Komentar untuk "Vremea Pe 25 Zile Timisoara"