Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case Vanzare Ploiesti Proprietari

Case Vanzare Ploiesti Proprietari

O casă ieftină în ploiești costă 119 900 €. 11 oferte de case de vanzare au fost gasite.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Case de vanzare in ploiesti, sudlocatie : Imobilul de vanzare se afla in ploiesti, in zonade sud , la 5 minute de centrul orasuluisuprafata construita : Anunturi imobiliare case de vanzare.

Casa Cu 3 Camere In Ploiesti Zona Buna Vestire Ploiesti I I Neagu D Gabriela Georgeta Id 4992485
vizitati articolul complet aici : https://www.bizoo.ro/firma/forceimob/vanzare/4992485/casa-cu-3-camere-in-ploiesti-zona-buna-vestire
Pe propertybook gasesti toate casele si vilele de vanzare din ploiești la un loc. Vanzare casa/vila 3 camere marasesti, ploiesti. Găsește imobile de vânzare în ploieşti la cele mai case ploiesti vanzare.

Hol, living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, acces terasa acoperita.

Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din ploiesti. Imobilul a fost construit in anul 1960, din caramida, dar a fost renovat fundamental in anul 2019. Living vanzare casa 3 camere situata in centrul orasului ploiesti, zona posta centrala, 128 mp suprafata construita, 234 mp suprafata teren, constructie din.

Imobilul a fost construit in anul 1960, din caramida, dar a fost renovat fundamental in anul 2019. Vezi aici 50 imobile de vânzare pentru case ploiesti vanzare, cu prețuri de la 22.000 €. Proprietar vand casa neoclasica langa campina.

Ploiesti Central Casa P M 120 Mp Si Teren 200 Mp Strada Pinului Vanzare Prin Negociere Directa In Ploiesti
vizitati articolul complet aici : https://www.executari.com/licitatie-141732-ploiesti-central-casa-pm-120-mp-si-teren-200-mp-strada-pinului-ploiesti.html
Toate apartmente noi de vanzare în ploiești direct de la dezvoltător. Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar ploiesti vrei si mai multe oferte? Vanzare casa 3 camere ploiesti zona piata mihai viteazu, construita in anul 1960 cu o suprafata utila de 85 mp.

Vanzare casa sala sporturilor, ploiesti.

Imobil scos la vânzare in urmă cu 29 de zile la prețul de 65000 € imobrank: Imobil (teren si constructii) situat in mun. Oferte imobiliare de la proprietari prin directproprietar.ro.

Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din ploiesti. Imobil scos la vânzare in urmă cu 29 de zile la prețul de 65000 € imobrank: Oferta colaborator antecontract nou pe piata oferta saptamanii tur virtual.

Casă Ploiesti Ultracentral Zona Bulevard Proprietar Casa Vila Cu 4 Camere De Vanzare In Ploiesti Judetul Prahova Xv0601elv 124 000 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/ploiesti/democratiei/casa-de-vanzare-4-camere-XV0601ELV
Imobilul a fost construit in anul 1960, din caramida, dar a fost renovat fundamental in anul 2019. Vanzare casa 3 camere ploiesti zona piata mihai viteazu, construita in anul 1960 cu o suprafata utila de 85 mp. Vezi aici 50 imobile de vânzare pentru case ploiesti vanzare, cu prețuri de la 22.000 €.

Casa este construita incepand glx511164 vanzare casa in ploiesti, zona rudului, p+m, in suprafata de 150 mp.

Agentii nostri ofera spre vanzare 0 case/vile in ploiesti, central. Living vanzare casa 3 camere situata in centrul orasului ploiesti, zona posta centrala, 128 mp suprafata construita, 234 mp suprafata teren, constructie din. Imobilul de vanzare se afla in ploiesti, in zonade sud , la 5 minute de centrul orasuluisuprafata construita :

Posting Komentar untuk "Case Vanzare Ploiesti Proprietari"