Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Scump Telefon

Cel Mai Scump Telefon

Doar opt telefoane cobra au fost produse în lume. Tipul acesta a construit un iphone 6s din componente cumpărate din china.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cel mai scump telefon din lume costa 1,9 milioane de lire sterline. Conceput de stuart hughes, un renumit creator de accesorii de lux, iphone 4 diamond rose costa nu mai putin de 5 milioane de lire sterline, adica are un pret de peste 8 milioane de dolari! Telefonul este decorat cu un diamant rotund, 439 rubine şi două smaralde.

Cele Mai Neobișnuite Telefoane Mobile Telefoane Mobile 2021
vizitati articolul complet aici : https://rum.digital-techs.com/3319145-the-most-unusual-cell-phones
Al doilea telefon cel mai scump din lume gold sticker iphone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3g. Doar opt telefoane cobra au fost produse în lume. 36k_01.jpg 22.3k 55 downloads seria exclusivista a telefoanelor vertu lansate de nokia, inca se afla in atentia consumatorilor si a producatorilor concurenti, gratie caracteristicilor speciale din toate.

Tehnologia a avansat și continuă să o facă cu brandurile cu cele mai scumpe telefoane de pe piață din prezent?

Acest telefon incadrat de guinness world records drept adesea denumit cel mai scump telefon din lume la 1,3 milioane de dolari, acest telefon de design este acoperit cu aur alb de 18k si 20 de diamante. A devenit o parte standard a vieții noastre. La cererea proprietarului, telefonul are pe post de buton de meniu un diamant negru de 26 de carate, o piatră preţioasă foarte rară.

Al doilea telefon cel mai scump din lume gold sticker iphone a fost lansat în 2009 cu cea mai recentă caracteristică 3g. 3.164.000 ca sa fiu mai precis. Ecranul este de 3,5 inch și protecție corning gorilla glass cu acoperire oleofobă și o rezoluție.

Iphone X Iphone 10 Este Cel Mai Scump Telefon Cand Va Putea Fi Comandat Noul Model
vizitati articolul complet aici : https://www.realitatea.net/stiri/actual/iphone-x-iphone-10-este-cel-mai-scump-telefon-cand-va-putea-fi-comandat-noul-model-iphone-x_5dcc9259406af85273d649b9
*goldvish lemillion potrivit guinness (unicul motiv pentru care se afla pe primul loc, fata de crypto, care are acelasi pret), este facut din aur alb de 18 carate si incrustat cu diamante care insumeaza 120 de carate. Cel mai scump telefon din lume este acoperit cu aur alb de 18 k si 1.800 de diamante totalizand 120 k. Oferta abundenta cu pretul ce cresc de la an la an.

Tot pe carcasa telefonului puteți găsi inserții de.

Cel mai luxos si scump telefon mobil, ,,le million piece unique, a fost fabricat in elvetia. Și a devenit de fapt mai mult decât. Cel mai scump telefon din lume costa 1,9 milioane de lire sterline.

Telefonul mobil este mai valoros decât relaţiile cu prietenii sau familia. Acest telefon incadrat de guinness world records drept adesea denumit cel mai scump telefon din lume la 1,3 milioane de dolari, acest telefon de design este acoperit cu aur alb de 18k si 20 de diamante. Dată cele mai noi preț mai scump preț mai ieftin.

Cele Mai Exclusive și Mai Scumpe Telefoane Mobile Cel Mai Scump Smartphone Din Lume Cel Mai Scump Telefon Din Lume
vizitati articolul complet aici : https://shyza.ru/ro/samye-eksklyuzivnye-i-dorogie-mobilnye-telefony-samyi-dorogoi.html
Și totuși, acesta este cel mai scump telefon cu buton din lume. Momentan, acest telefon ocupa locul 1 in lume in topul celor mai scumpe telefoane mobile si nu pare sa ii ameninte pozitia vreun alt model. Carcasa acestui telefon este realizată manual, iar pe aceasta sunt încrustate aproximativ 500 de diamante roz.

Kings button iphone 3g este pe locul trei între cele mai scumpe telefoane din lume.

Tot pe carcasa telefonului puteți găsi inserții de. Și a devenit de fapt mai mult decât. Ecranul este de 3,5 inch și protecție corning gorilla glass cu acoperire oleofobă și o rezoluție.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Scump Telefon"