Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cea Mai Scumpa Ma?Ina Din Lume 2019

Cea Mai Scumpa Ma?Ina Din Lume 2019

Cele mai scumpe maşini din lume în 2018. Noul model de la bugatti, la voiture noire, a devenit oficial cel mai scump din istorie, după ce o astfel de mașină a fost cumpărată cu 16.800.000 de euro.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cea mai scumpă maşină din lume, bugatti centodieci va costa nouă milioane de dolari. Noul model de la bugatti, la voiture noire, a devenit oficial cel mai scump din istorie, după ce o astfel de mașină a fost cumpărată cu 16.800.000 de euro. Vor fi fabricate doar 10 prototipuri, acestea fiind deja vândute.

Bugatti La Voiture Noire Cea Mai Scumpa Masina Din Lume Geneva Motor Show 2019 4 Gadget Zone
vizitati articolul complet aici : https://www.gadgetzone.ro/bugatti-prezinta-cea-mai-scumpa-masina-din-lume-la-voiture-noire-cu-pret-de-19-milioane-de-dolari/bugatti-la-voiture-noire-cea-mai-scumpa-masina-din-lume-geneva-motor-show-2019-4/
Ferrari 250 gto al este una dintre cele mai scumpe mașini de epocă din lume și una care apare de mai multe ori în topul realizat de yahoo.com. La 5.000 de euro kilogramul, mierea elfilor din turcia este cea mai scumpa din lume, valorând mai mult decât aurul. A cumpărat cea mai scumpă maşină unicat din lume, noul bugatti la voiture noire.

Cea mai scumpă maşină din lume, bugatti centodieci va costa 9 milioane de dolari.

Desigur, sunt bani de buzunar pentru fotbalistul a cărui avere este undeva peste 400 de milioane de euro. Cristiano ronaldo a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume. Tocmai ce a fost dezvăluită cea mai scumpă mașină din lume.

Cea mai scumpă maşină din lume, bugatti centodieci va costa nouă milioane de dolari. Motorul de 8.0 litri ar trebui să ajute bolidul să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2,4 secunde, iar viteza maximă ar trebui să depășească pragul celor 400 km/h. Englezii nu vor să mai permită vreunui alt client o asemenea implicare în construirea unei mașini.

Ronaldo Ar Fi Cumpărat Cea Mai Scumpă Masină Din Lume Bugatti La Voiture Noire Cu 11 Milioane De Euro
vizitati articolul complet aici : https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/ronaldo-ar-fi-cumparat-cea-mai-scumpa-masina-din-lume-bugatti-la-voiture-noire-cu-11-milioane-de-euro--217924.html
Rolls royce sweptail va rămâne o mașină unică în lume: Masinile scumpe nu sunt simple automobile… însă, atunci când cumperi acest model, nu cumperi doar un ferrari, ci cumperi un bilet probabil în cel mai exclusivist club din lume. Motorul de 8.0 litri ar trebui să ajute bolidul să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2,4 secunde, iar viteza maximă ar trebui să depășească pragul celor 400 km/h.

Cea mai scumpă maşină din lume ar fi fost cumpărată de cristiano ronaldo.

Rolls royce sweptail va rămâne o mașină unică în lume: A cumpărat cea mai scumpă maşină unicat din lume, noul bugatti la voiture noire. Cea mai scumpa masina din lume.

Bugatti centodieci va costa nu mai puțin de 9 milioane de dolari și, atenție, vor fi fabricate strict 10 mașini de acest tip. Cea mai scumpă mașină din lume a fost prezentată public vineri, în california, de bugatti. Cursa nebună a recordurilor din industria auto cunoaște astfel un nou episod în ceea ce privește cea mai scumpă mașină din lume.

Vezi Cum Arata In Realitate Cea Mai Scumpa Masina Noua Din Lume Superspeed La Pro Tv
vizitati articolul complet aici : https://www.superspeed.tv/vezi-cum-arata-in-realitate-cea-mai-scumpa-masina-noua-din-lume/
Cea mai scumpă maşină din lume, bugatti centodieci va costa nouă milioane de dolari. Tocmai ce a fost dezvăluită cea mai scumpă mașină din lume. Vor fi fabricate doar 10 prototipuri, acestea fiind deja vândute.

Din listă continuă să facă parte 15 companii din domeniul automotive, iar marca tesla nu mai este prezentă din 2018.

Modelul are la baza bugatti chiron si este propulsat de acelasi motor de 8 litri 1.500 cp. Vor fi fabricate doar 10 prototipuri, acestea fiind deja vândute. Autovehiculul a fost vândut, în anul 2019, la salonul auto de la geneva, iar noul proprietar a dorit să rămână anonim.

Posting Komentar untuk "Cea Mai Scumpa Ma?Ina Din Lume 2019"